zondag 4 november 2012

Eerste give away!

Dag lezers, volgers, toevallige voorbijgangers, nieuwsgierigen, snoepers, lekkerbekken,

Taratataaaa... het is zover!

Het begon als: "breng eens wat foto's mee", of "kan je geen foto posten zodat we eens iets kunnen zien"... en resulteerde in dit blogje.

Ondertussen ben ik hier toch al enkele maanden actief en postte ik meer dan 50 berichtjes. Die werden beantwoord met hele leuke, grappige of gezellige reacties en ondertussen heb ik al 30 trouwe volgers. Daar ben ik méér dan blij mee, dus leek het mij de hoogste tijd om een eerste give away te organiseren en jullie te bedanken voor alle reacties en het trouwe lezen hier.

"En wat mag dat dan wel te bieden hebben, zo'n give away van de Bakmadam?", hoor ik jullie nu denken? Wel, ik probeer mijn naam eer aan te doen en beloof dat het iets lekkers zal worden. Aangezien ik rekening moet houden met eventueel vervoer, post, bewaartermijnen, ... kan ik nu nog niet verklappen wat de winnaar mag verwachten, maar het wordt iets zelfgemaakts en iets lekkers :-)

Aan jullie dus de keuze of jullie het risico willen nemen :-)

Hoe doe je mee?
Je laat hier een berichtje achter - al dan niet met motivatie waarom je vindt dat jij iets lekkers verdient.
Volger worden van deze blog mag, maar is niet verplicht. Voor de bloggers onder jullie: een beetje reclame maken op je eigen blog of andere media, of gewoon van mond tot mond, is ook altijd wel meegenomen! Daar krikken we het aantal volgers misschien nog wat mee op...

Je kan meedoen met deze give away tot en met 1 december, de dag nadien maak ik de winnaar bekend!
En nogmaals een DIKKE DANKJEWEL voor alle leuke reacties die ik tot nog toe mocht ontvangen!

Smakelijke groetjes!
de Bakmadam

39 opmerkingen:

  1. Ha dat is een leuke give-away... iets zelfgemaakt van een bakmadam... dat moet toch goedkomen en is ook weer eens wat anders dan een stempeltje of lapje stof. Dus ik durf het graag aan ! Misschien kan ik nog wat van je leren want bakken is toch niet echt mijn sterke kant hoewel de appelcakejes die ik gisteren heb gemaakt toch wel erg goed gelukt waren!
    Ik maak reclame voor je, natuurlijk doe ik dat !
    Groet van Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve bakmadam, ik doe graag mee hoor!
    Tsja, of ik het verdien weet ik niet, maar ik zal er zeker van genieten mocht ik wat winnen...
    Groetjes van Mirjam.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker mevrouw de Bakmadam ;-)
    Ik ben helemaal geen bakster (en kookster) dus iets home made, en dan nota bene van "de" Bakamadam", is hier meer dan welkom hihihihihi

    Ik ga meteen even je linkje op mijn blog zetten!

    Liefs Moos

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En of ik het risico zal nemen! :-) Mijn motivatie? Bij al die 50 berichtjes hebben ik steeds zitten 'kwijlen' bij al die bak'kunst', nu hoop ik toch eens om het echt te mogen proeven :-) Motivatie genoeg? :-) En ook ik zal een beetje reclame voor je maken, want dat verdien je natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En trouwens, ook jij bedankt voor de steeds leuke reacties op mijn blog!

      Verwijderen
  5. Lieve Bakmadam!
    Super GiveAway...en deze lijkt me heerlijK!!!! Ik ben een trouwe fan van je!!! :o) Zo knap wat je allemaal maakt!
    Mijn dochter houdt ook juist jou nieuwe blogjes in de gaten...ze is helemaal gek van jou prachtige creaties!!! Dit weekend mocht ze zelf een taart decoreren...kortom:
    Ik doe graag mee!!!

    Volger ben ik al, reclame wordt geplaatst....spannend!
    Groetjes Dinaz ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik als trouwe fan evenals de dames hierboven waag zeer zeker een kans!!!! plaats gezellig je link op mijn site evenals een blogje samen met een paar andere die dit ook verdienen, plaats ook een vaste link voor je. we verdienen het allemaal. maar ik zou het te gek vinden als ik een echt maaksel van de bakmadam ga winnen, succes met je blog verder en nog vele volgers
    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik doe graag mee! Het is niet alleen lekker wat je maakt, maar ook altijd super mooi (ik ga ervan uit dat lekker is he :-) hopelijk mag ik het binnenkort eens proeven dan :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Njam, njam... Poekie lust wel wat lekkers hoor (en 't Poekie-baasje ook :))! Poekie-cupcakes, Poekie-taart,... we dromen lekker verder!!

    Lieve groetjes, Poekie & Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohhhh wat leuk een echte give away ;o), ik doe heel graag mee. Wie wilt er nu niet smullen van dat mooie gebak ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je hebt er een nieuwe volger bij hoor :) Wat maak jij mooie dingen!! Ik krijg er spontaan honger van, haha! Hoog tijd dus dat ik iets van jouw lekkere creaties proef dus ik doe maar al te graag mee met je give away!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je hebt nog een volger bij, leuke blog!
    Ik ga ook ineens mijn kans wagen voor je give-away :), ben al benieuwd hihi.
    Groetjes Frullemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke give away! Ik volg je al een tijdje en geniet enorm van al het heerlijks wat ik hier voorbij zie komen, en jouw blog is erg inspirerend om zelf weer eens de keuken in te duiken en iets heerlijks te maken! Dus heel graag waag ik een kansje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben errug benieuwd wat je gaat maken voor de winnaar :)

    Ik heb mijn meiden je blog laten zien en ze waren razend enthousiast "Wauw, wat maakt die mevrouw mooie dingen, zeg! Jammer dat ze niet wat dichterbij woont, dan kon ze wel een taart voor ons maken" zeiden ze (en daar was mama het roerend mee eens).

    Dus wij (eh, ik) doe graag mee! Uiteraard plaats ik een linkje op mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik wil mijn kans wel wagen. Ik lust zo ongeveer alles :-) Ik plaats een melding op mijn blog en hopelijk krijg je er wat volgers mee bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Eef,

    Ik heb al dikwijls de eer gehad om van jou 'lekkernijen' te mogen proeven!!
    En ik kan iedereen vertellen dat het meer dan de moeite waard is! Het ziet er niet alleen prachtig uit het smaakt ook zo!
    Ik laat dan ook graag de eer aan al je andere volgers om (misschien) iets lekkers van jou te mogen proeven!
    Trouwens dit is een leuk initiatief!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. He wat een fijne give-away, het is eens iets anders ! Dus al is het maar voor de leute, ik doe graag mee !

    Ik ontdekte je blogje via je leuke reacties bij mijn eigen blog, dus ik ben komen lezen en gewoon blijven hangen omdat je zo'n fantastisch mooie dingen maakt.
    Je taarten zijn helemaal af, je cupcakes zijn schatjes en al een geluk dat ik niet zo'n pralineboer ben, of ik zou echt constant zitten kwijlen voor mijn scherm bij al dat lekkers.

    Ik vroeg me al regelmatig af waarom je niet veeeeeeel meer volgers hebt, met jou kunsten :-) en je bent zo'n lieve madam dus ik zwier het eens op mijn facebookpaginatje, wie weet levert het je nog wat op ;-)

    Ik ben allesinds dikke fan, doe zo verder !! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  17. och, wat een heerlijkheden zeg! ik kon je blog niet, maar via bumble bee kwam ik hier terecht, en dat vind ik niet heel verevelend hoor, haha, wat lekker allemaal! waarom ik jouw lekkernijen zou willen winnen? ik doe sinds een week of 14 aan weight watchers, en ben dus erg met mijn voeding bezig. maar, wat zo fijn is is dat ik dus ook best lekkere dingen mag nemen af en toe. dit doe ik alleen als het het echt waard is, t moet echt heel lekker zijn, anders is het zonde van mijn punten. dus, dit zou voor mij iets zijn waar ik echt trek inzou hebben, en waar ik dus punten voor zou bewaren :) t water loopt me nu al in de mondM

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Henny van Dooren8 november 2012 om 10:23

    Zo'n Give Away lijkt mij heel leuk om te ontvangen. ik kook en bak heel graag. 30 november moet ik aan mijn linkerhand geopereerd worden (ze gaan een nieuwe muis in mijn hand creeren) en kan dan voorlopig niets, ook geen lekkere dingen bakken. Dus dan is het wel super leuk om iets zelfgemaakts te ontvangen en het ziet er bovendien heel erg lekker uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hey, sorry, ik zie dat je mijn blogje volgt, ben blij dat ik die van jou nu ook vond ;-)
    Ik bak namelijk heel graag en opeten ook! Kijk maar naar de titel van mijn blog, ondertussen aangevuld met haken en naaien...
    Ik zet ook een linkje...
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik doe graag ook mee met die give-away! Klinkt leuk!
    Ik heb de bakkriebels ook goed te pakken, maar door mijn werk komt het er niet zo vaak van ...
    jammer ... :-) Daarom geniet ik ook altijd van anderen die wel tijd hebben om te bakken en dit dan ook kunnen delen met de mensen :)
    Bedankt!

    Groetjes
    Liesbeth Cabri

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Via via je blog ontdekt. Een homemade koekje of taart dat is toch super. Enig om weg te geven en om te krijgen. En omdat ik meestal weggeef en niet krijg is het wel eens leuk om de rollen om te keren.
    Groetjes, Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wouw wat een lekkers allemaal. Ik bak ook taarten. Of eigenlijk meer cupcakes maar nu met twee kleintjes gewoon geen tijd meer. Zo jammer. Maar ik kom wel bij jou inspiratie snuffelen. Laat je stiekum ook wel eens recepten achter? Ik ga je volgen, zal reclame voor je maken en doe heel graag mee. Want ik probeer na de zwangerschappen wat gezonder te eten en daardoor heb ik werkelijk al weken trek en voor een chocolade verslaafde als ik is dat heeeel moeilijk. Dus misschien jouw lekkers als beloning voor lange tijd afzien??? Kijk er nu al naar uit....

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik weet niet of Nederlandse bakkerela's ook mee mogen doen voor deze give away maar ik ben zeer benieuwd naar het lekkers wat je maakt dus ik zou graag kans maken op deze give away!

    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoihoi..**snuifffff* ik kom op de lekkere bakgeuren af..LOL!! Kom hier terecht via de reclame die Jenneke voor je maakt:-)) Wat een prachtige en creatieve heerlijkheden maak jij allemaal zeg...ik ben zelf niet echt een keukenprinses op wat voor gebied dan ook, maar kan zeker waarderen en genieten van wat anderen maken. De enige reden die ik aan kan voer waarom ik je Give Away zou willen winnen is, gewoon omdat ik nou eenmaal van lekkers hou, iets originelers zou ik ff niet kunnen bedenken:-)) Ik wordt volger hoor en ga een linkje plaatsen hoor!! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  25. ik ben je 41e volger en ook ik doe graag mee met kans maken op iets lekkers van jou!!!
    even reklame maken voor je op mijn site !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik doe heel graag mee en wordt uiteraard volger. Mijn belangstelling werd gewekt door een post van Jenneke, ik dacht daar moet ik even kijken, want mijn dochter wil ook dolgraag een opleiding chocola/marsepein doen....altijd leuk om er dan iets over te lezen en foto's te kijken.
    Geweldig blog en geweldige give-away! Groetjes Es

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik kwam via het blog van Jenneke op jouw blog terecht. Wat maak je mooie dingen. Ik doe dan ook graag mee met deze leuke en waarschijnlijk lekkere give away. Ik wordt volger van je en zal een deze dagen een linkje plaatsje op ons blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik zag je uitnodiging al op verschillende blogjes voorbij komen en ik moet zeggen als lekkerbek kan ik deze give away niet afslaan. Jouw achtergrond doet mij al watertanden......
    Slik....

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  29. o het water loopt me al in de mond. Ik heb al een paar keer gekeken maar tot nog toe niet mee gedaan. ik heb zo hier en daar al wat dingen gewonnnen bij give away's en dacht dat het beter was even niet mee te doen maar deze is te leuk ik kan het niet laten dus ik doe graag mee aan je give away.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik heb je even over de 50 volgers geholpen haha.
    Het water loopt me in de mond van al dat lekkers. Ga vanmiddag ook maar weer eens wat uitproberen. Dank voor je mooie blog!
    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Dag Eef

    Ik ga meedoen en hoop echt iets lekkers van jou in de wacht te slepen...de proeverijtjes op het werk doen mij zin krijgen in meer lekkers!

    Groetjes
    An

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hai Bakmadam (geweldige naam :D), nu meld ik me ook maar bij jou :) IK DOE MEE!!

    Voor wie nog een rare theemuts kan gebruiken: Hier kun je nog een dikke week inschrijven...

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ha bakmadam,

    Ook ik doe graag mee..... Sinds kort heb ik je blog ontdekt en het water loopt me iedere keer in de mond bij het zien van zoveel lekkers. Ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. ik doe graag mee, ik vind je baksels er geweldig uitzien en wil ze dan ook eens proeven.
    Ik kan mijn kansje maar wagen hé.
    Misschien heb ik dan ook een klein sinterklaasje in mijn schoentje hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. O o o, wat jammer dat ik deze give-away gemist heb, want nu durf ik niet meer mee te doen, zo op het allerlaatst. Maar wel heel origineel. En vast heel lekker. Dus de winnares alvast gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Eef, het is altijd weer tijd voor iets nieuws in je leven. Dus' nu voor de eerste keer meedoen aan een gift-afwas. eeerste keer, goede keer ???

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Oooo ik ben te laat:-). Smakelijk aan de winnaar!!!

    BeantwoordenVerwijderen