donderdag 9 augustus 2012

Beach babe in het zand!

Hallo daar,

't Was weer baktijd vanavond en ik mocht er helemaal mijn ding mee doen. De taart is een verrassing voor een jarige die 40 wordt en waar ik deze week nog een fijn verhaaltje over hoorde (van tijdens zijn vakantie in Spanje). Meteen genoeg inspiratie dus :-) De basis is het modelletje dat ik ook al eens maakte voor de valentijnstaart, die je hier kan zien. Maar dit keer deed ik haar een bikinietje aan!


Het is een vanillebiscuit, gevuld en afgesmeerd met speculaasbotercreme (lievelingssmaakje van de jarige). En de afwerking maakte ik met suikerpasta. Verder ligt ze in het 'zand', gemaakt met crumble van speculaas. Er mochten ook nog wat cupcakes bij: uiteraard ook met speculaas en verder met praline & cream botercreme en met appeltaart botercreme (een nieuw smaakje!).


Hier nog enkele kiekjes van 'the making of':


Model krijgt de juiste maten
en nadien gevuld en afgesmeerd met speculaasbotercreme
Nu ik toch aan het bakken was, maakte ik ineens wat meer cupcakes, zodat ik morgen de collega's ook nog eens kan trakteren. Om te vieren dat het weer weekend is, of zoiets :-)

Smakelijke groetjes!
de Bakmadam

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk!!! dat zal smullen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAS HET AL MAAR 10 UUR!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ... en toen werd het 10u, en 12u, en 14u ... :-)
   fijne vakantie en tot in september!

   Verwijderen
 3. bedankt, voor jou ook een fijne vakantie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vrijdag hebben we van de cupcakes kunnen smullen. Ze waren zoals altijd HEERLIJK. Zaterdag was het voor de jarige een grote verrassing dat er ook nog taart was. En wat voor één. Het hele verhaal van Spanje kwam terug boven. De taart was heel, heel lekker!

  Groetjes
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Christel,

   Dankjewel
   Leuk dat jullie konden meesmullen en dat het lekker was. Ik hoorde maandag al dat het geslaagd was en dat inderdaad het Spaanse verhaal weer boven kwam :-)
   Nog een fijne vakantie! groetjes!

   Verwijderen